Crowdfunding Opleiding Jannie

Introductie

Ik ben Jannie de Vries en woon in Veenwouden en ben 60 lentes jong.

In mijn leven heb ik veel meegemaakt van armoede tot mishandeling te veel om op te noemen. Na het overlijden van mijn man viel ik in een gat en kwam daar niet uit tot ik te maken kreeg met Stichting Project Freedom.

Stichting Project Freedom

Stichting Project Freedom adviseert en ondersteunt gedetineerden, ex-gedetineerden, daklozen en de minima. Deze ondersteuning kan bestaan met papieren invullen zoals belasting en gemeentelijke instanties aan schrijven of bellen, contacten leggen, schulden uitzoeken. Eventueel het begeleiden naar een bewindsvoering.

Na een paar gesprekken over de stichting begon mijn hart sneller te slaan en dacht dit wil ik ook gaan doen mensen helpen en raad geven over de dingen die ik zelf heb mee gemaakt en de weg die ik daarin heb bewandeld en ze behoeden voor de fouten die er gemaakt zijn, en het niet begrepen worden. Vanaf de officiële oprichting en daarvoor heb ik me bij hun aangesloten en doe het werk met hart en ziel en is het mede mijn kindje geworden.

Opleiding ervaringsdeskundige

Het helpen en ondersteunen van mensen geeft me elke keer weer een voldoening en ik wordt er blij van dat we kunnen helpen. Om mijn werk nog beter te kunnen doen zou ik graag de opleiding basis cursus van ervaring naar ervaringsdeskundige willen volgen.

Basiscursus van Ervaring naar Ervaringsdeskundig
Hanzehogeschool Groningen
Groninger Opleiding Ervaringsdeskundigheid
Kosten: 900,- euro
Bekijk de opleidingsbrochure

Bij stichting project Freedom werken we allemaal op vrijwillige basis en zijn afhankelijk van giften en hebben dus niet de middelen om de kosten van 900 euro zelf te betalen en zelf ontbreken mij ook de middelen daartoe.

Vandaar mijn vraag zijn er mensen bedrijven die mij en onze stichting willen steunen en zodat ik nog beter mijn werk kan doen binnen de stichting project Freedom en de mensen kan helpen, steunen die het zo hard nodig hebben.

Crowdfunding Donaties
NL02 RABO 0351 9309 57
t.n.v. Stichting Project Freedom
Onder vermelding: Crowdfundingsactie Jannie